Image Alt

Eten & Drinken

Bij een borrel hoort iets lekkers! Tijdens de activiteiten op de activiteitenkalender serveren wij van een kleine kaart. Denk aan verschillende borrelplanken en warme & koude hapjes. Deze worden regelmatig aangepast en kunnen per activiteit verschillen.

Daarnaast hebben wij voor feestjes en partijen ook de mogelijkheid om een buffet te presenteren! Bekijk hieronder de verschillende opties. Uiteraard zijn deze buffetten ook volledig aan te passen of uit te breiden naar eigen smaak en wensen.

De Brink Pub eten en drinken

Hap en snap buffet

  • Ciabatta stokbrood , vinger en breekbrood met aioli en kruidenboter
  • 2 soorten hartige quiche
  • Diverse zachte kaassoorten ( brie , blauwe kaas, zachte franse kaas)
  • Olijven
  • Gevulde pepers
  • 2 soorten tapenades en tapasstokjes
  • 2 soorten salades
  • Gepeperde salami
  • Chorizo
  • Schinken
  • Borrelworstjes
  • Boerengehaktballetjes in saté saus

Hapjesbuffet

  • Ciabatta stokbroden met kruidenboter en aioli
  • Groente pasta salade
  • Huzaren en of kartoffelsalade
  • Breekbroodje met tonijnsalade
  • Boerengehaktballetjes in tomatensaus
  • Gemarineerde kipkluifjes
  • Spareribs in pikante ketjapsaus
  • Varkenshaassaté in pindasaus

Stamp-potten-buffet

  • Stamppot Boerenkool
  • Stamppot Andijvie
  • Stamppot Hutspot
  • Stamppot Zuurkool
  • Verse worst
  • Rookworst
  • Boeren gehaktballetjes
  • Gebakken spekkies
  • Jus
  • Augurk
  • Amsterdamse uien
  • Grove mosterd
  • Piccalilly

Buffet 1

  • Ciabatta en platbrood met kruidenboter en aioli
  • Couburgerham met meloen
  • Seizoenssalade
  • Aardappelsalade met spekreepjes en oude kaas
  • Koude pastasalade
  • Malse varkenshaassaté met satésaus en gebakken uitjes
  • Beenham in honing mosterdsaus
  • Kipfilet op een groentebedje
  • Gehaktballetjes in zoetzure saus
  • Verse groenten van het seizoen
  • Rijstgarnituur
  • Gebakken aardappeltjes
  • Gebakken frietjes
  • Mayonaise en appelmoes

Buffet 2

  • Ciabatta en platbrood met kruidenboter en aioli
  • Coburgerham met meloen
  • Seizoenssalade
  • Aardappelsalade met spekreepjes en oude kaas
  • Koude pasta salade
  • Malse varkenshaassaté met satésaus
  • Kipfilet in pilafsaus met perziken
  • Gehaktballetjes met gebakken spek , ui en paprika
  • Zalmmoot met romige dillesaus
  • Verse groenten van het seizoen
  • Rijstgarnituur
  • Witlof met ham en kaas
  • Gebakken aardappeltjes
  • Gebakken frietjes
  • Mayonaise en appelmoes

Buffet 3

  • Groente of tomatensoep
  • Ciabatta en platbrood met kruidenboter en aioli
  • Parmaham met meloen
  • Dun gesneden kiprollade met vruchten
  • Seizoenssalade
  • Rundvleessalade
  • Kipfilet op een groentebedje
  • Varkenshaas medaillons in roomsaus
  • Beenham in honing mosterd saus
  • Visschaal met zalmsalade ,Hollandse haring ,gerookte forel, gerookte zalmfilet en Hollandse garnalen
  • Broccoli roosjes in roomsaus
  • Witlof stronkjes met ham en kaas
  • Aardappelgratin met kaas , tomaat en spekreepjes
  • Gebakken krieltjes en of frietjes
  • Mayonaise en appelmoes